Monday, October 22, 2012

Käisin turul


Kanafilee juustu ja peekoniga
Turult saadu hakkab vaikselt otsa saama, kuid täna õnnestus veel teha salat värskest kodujuustust, tillist, kurgist ja tomatist. Kõrvale keetsin brokkolit, kuhu lisasin natuke soola ja võid.
Alguses oli mul plaan teha kanafileerulle, kuid liha-haamri puudumisel, ei õnnestunud mul fileed rullida. Seega praadisin kergelt kana, panin peale mozzarellat ning sinna peale peekoniviilu. Hoidsin kana umbes 10 minutit eelsoojendatud ahjus (200C).



Värske salat kitsepiimajuustu ja suitsusingiga
Lõikasin tomati ja kurgi ning panin taldrikule. Turult ostetud värskele hapukoorele lisasin tilli ja natuke soola ning panin kastmeks peale. Kitsepiimajuusutust lõikasin 1cm paksused viilud, panin peale Dijoni sinepiseemneid ning asetasin 5 minutiks ahju (200C). Samal ajal lõikasin suitsusingi (muidugi jälle turult ostetud) kuubikuteks ning lisasin salatile hulka. Kui juustu ahjust välja võtsin lasin ~2minutit seista, et see tahkuks ja siis tõstsin selle salatile peale.




Ahjukotletid lillakapsa ja rohelise sibula-hapukoore salatiga
Kotletid: seahakklihale lisasin küüslauku, soola, ja pipart. Panin juurde 1 muna ja natuke hapukoort. Segasin massi ning laotasin ahjuplaadile ühtlased pätsid, mis panin eelsoojendatud ahju (220'c). Kotletid on valmis kui pealt kuldpruunid.


No comments:

Post a Comment